2023-07-19

Eric & Eric gör Zurface personliga

När vi byggde Zurface kommunikationsstrategi och gjorde en stor undersökning stod det klart att målgruppen behövde få en starkare känsla av människorna bakom. Så vi kidnappade två av frontfigurerna och gjorde film av dem i det nya konceptet Eric & Eric.

Zurface är Nordens största leverantör av natursten, till både det stora bygget i Barkarbystaden och köket i ett privathem. Med ett recept för att bryta genom bruset och nå fram till målgruppen bestående av väsentligt ämne, humor och avslappnad attityd byggde vi det enkla och snabba filmkonceptet Eric & Eric där de två frontfigurerna snackar om enskilda ämnen i korta klipp på sociala medier. Den första filmen i serien har precis lanserats och följs upp efter sommaren av många fler.

Klicka här för att se filmen på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CuBwPwcRpUl/