2023-10-02

Undersökning om fåfänga publicerad i SvD

Vid sidan om sitt arbete som strateg på B:Clarity driver Christopher Toll ett projekt om den nya tidens fåfänga. Det ska i nästa skede bli en bok, en föreläsningsserie och en film. Nu har SvD som första media publicerat data från den nationella undersökning om fåfänga vi gjort ihop med Dynata.

Eftersom det saknats ordentliga data om svenska folkets nivå av och syn på fåfänga satte B:Clarity ihop en undersökning. Den skickades ut i samarbete med det internationella undersökningsföretaget Dynata och bestod av fyrtiotvå frågor som besvarades av mer än tusen svenskar. Bland annat har vi kunnat konstatera att åtta av tio svenskar anser sig vara fåfänga och att yngre är klart mer rädda för att åldras än de över femtio.

Svenska Dagbladet släppte den 3 oktober den första av tre artiklar i sin nya Idag-serie som behandlar just fåfänga där Christopher uttalar sig och data från vår undersökning för första gången publiceras.

Om du har SvD-abonnemang, klicka på bilden och läs artikeln.

Vill du veta mer om undersökningen och projektet, gå hit: www.fåfänga.se