2024-09-27

135 miljonersprojektet

Dicot Pharma utvecklar nästa generation potensläkemedel och utmanar därmed en bransch där inga nya innovationer kommit sedan Viagra lanserades för över tjugofem år sedan. Som noterat utvecklingsbolag sker finansieringen i huvudsak av emissioner där den senaste genomfördes i augusti och gav ett magiskt positivt resultat: överteckning till 124% vilket gav 135 miljoner kronor till det fortsatta utvecklingsarbetet.

Beautiful Clarity har varit Dicots kommunikationspartner i fyra år. Under det här projektet, precis som i tidigare kapitaliseringar, höll vi ihop och producerade all kommunikation: inte mindre än 43 enheter på en dryg månad. Annonser, natives, sociala mediaposter, pressmeddelanden, prospekt och teaser, artiklar och banners, allt i en genomtänkt mediamix.

Gjorde det skillnad? Vi tror det. Dicots hemsida har tredubblat antal besökare jämfört med senaste kapitaliseringen. En mycket stor andel hamnade dessutom där vi avsåg – på emissionssidan. Och andel clicks har ökat i snar sagt varje digital kanal.

Det firas både här och där.